315 Μονάδες Αίματος συλλέχθηκαν στις αιμοληψίες του Δήμου Αμαρουσίου

0

315 Μονάδες Αίματος συλλέχθηκαν από κινητό συνεργείο του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ και με την προσέλευση 450 πολιτών για εθελοντική συμμετοχή στην πανελλαδική προσπάθεια κατά της διάδοσης του κορωνοΐού, από τον Δήμο Αμαρουσίου.

Από την 31η Μαρτίου έως την 30η Απριλίου του 2020, ο Δήμος Αμαρουσίου παραχώρησε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα στο Δημαρχείο, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας για τον περιορισμό διάδοσης του ιού και τη διεξαγωγή με ασφάλεια των αιμοληψιών από τους εθελοντές αιμοδότες και το συγγενικό περιβάλλον ασθενών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου μετά το πέρας της διαδικασίας δήλωσε: «Ο Δήμος μας για μία ακόμη φορά έδειξε το ισχυρό κοινωνικό του πρόσωπο και την οργανωτική του επάρκεια και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τη δημιουργία εκείνης της ομπρέλας προστασίας προκειμένου κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι διαδικασίες των αιμοληψιών. Ταυτόχρονα, πολλοί συμπολίτες μας προσέτρεξαν εθελοντικά να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και χάρισαν το μοναδικό δώρο ζωής ως ένα ηχηρό μήνυμα πως με ατομική και συλλογική ευθύνη, μπορούμε να είμαστε πραγματικά κοινωνικά αλληλέγγυοι και να υπερβαίνουμε οποιοδήποτε εμπόδιο».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.