Χριστουγεννιάτικο «Γεύμα Αγάπης» για 200 άπορους στο Δήμο Αμαρουσίου

0

Γιορτινό τραπέζι σε εκατοντάδες άπορους συμπολίτες μας έστρωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, σε μια προσπάθεια να μεταφερθεί το πνεύμα της αγάπης και της αλληλεγγύης σε άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες.
Στο χριστουγεννιάτικο «Γεύμα Αγάπης» συμμετείχαν περίπου 200 άτομα τα οποία απόλαυσαν ένα πλήρες γεύμα με αναψυκτικά και γλυκά και βεβαίως με την απαραίτητη συνοδεία μουσικού και ψυχαγωγικού προγράμματος, ενώ κληρώθηκαν 18 μεγάλα δώρα και προσφέρθηκαν δώρα προς τους μικρούς μας φίλους.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε όλους τους συμπολίτες μας στο «Γεύμα Αγάπης», συνομίλησε μαζί τους και τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.
Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε, τους εργαζόμενους τους εθελοντές και τους χορηγούς και ευχήθηκε να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους για μια καλύτερη κοινωνία για όλους.
Παράλληλα τόνισε ότι οι Κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου στηρίζουν εκατοντάδες συμπολίτες μας και εμείς βρισκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις συνεχώς δίπλα τους καθώς μέλημα μας είναι η στήριξη τους και η ανακούφιση τους για την δύσκολη καθημερινότητα.
Το «Γεύμα Αγάπης» στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας προς όλους υπενθυμίζοντας ότι η Αυτοδιοίκηση ήταν και παραμένει ο ισχυρός πυλώνας στήριξης των πολιτών, κατέληξε ο κ. Πατούλης.
Στην εκδήλωση παρέστησαν, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη, η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α κ. Ελένη Λέκκα και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.