Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Το 1ο Κέντρο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα είναι γεγονός με πρώτο σταθμό το Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Το 1ο Κέντρο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, παρουσία Προέδρων και μελών Δ.Σ. των Οργανισμών Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

Το Κέντρο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στο Μαρούσι Womanitee” κάνει πράξη τα αποτελέσματα της Πανελλήνιας Διαβούλευσης που έλαβε χώρα το προηγούμενο διάστημα με πρωτοβουλία του κου Πατούλη, κατά την οποία αναδείχθηκαν λύσεις και προτάσεις, μέσω των οποίων, η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να υποστηρίξει τις γυναίκες στο Επιχειρείν.

Κατά την τελετή των εγκαινίων ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο χαιρετισμό του εστίασε στην προσπάθεια υποστήριξης και ενίσχυσης των γυναικών στο επιχειρείν. «Μέσα από την ανάληψη πρωτοβουλιών, επιδιώκουμε τη στήριξη της γυναικείας και νεανικής επιχειρηματικότητας. Αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς, στοχεύουμε στην ίδρυση κέντρων επιχειρηματικότητας σε κάθε Δήμο της Ελλάδας.
Με τη ενεργοποίηση φορέων του εξωτερικού και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας, χτίζουμε επιχειρηματικές γέφυρες για την ενίσχυση των γυναικών στο «Επιχειρείν» και εντείνουμε την προσπάθεια μας για να κρατήσουμε τους νέους και τις νέες στη χώρα μας.»

Το Κέντρο στεγάζεται σε κτήριο επί της Λεωφόρου Κηφισίας 108 και λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00. Μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 210-8024807 και ηλεκτρονικά στο email:[email protected].

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ