Τα ζητήματα του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου συζήτησε ο Θ. Αμπατζόγλου με τον Σύλλογο Γονέων

0

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με την Πρόεδρο Κέλλυ Πάχου και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου.

Η συνάντηση έγινε παρουσία του Δντή του Σχολείου Αθανάσιου Γρίβα, του Αντιδημάρχου Γιάννη Νικολαράκου, της Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένης Βλάχου – Σταματάκη, του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Παναγιώτη Σαγρή και της αναπληρώτριας Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Φανής Λέκκα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα του 18ου Δημοτικού Σχολείου όπως η συντήρηση του κτιρίου, η βελτίωση του αύλειου και περιβάλλοντος χώρου, η καθαριότητα, ζητήματα απορροής ομβρίων υδάτων στους παρακείμενους δρόμους και τέλος τα προβλήματα που προκύπτουν από τη συνύπαρξη με το 8ο Νηπιαγωγείο.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Για εμάς προτεραιότητα έχει η ασφάλεια των μαθητών μας. Οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του Σχολείου έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 25 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει πως πολύ σύντομα θα επιλυθούν βασικά ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με την ασφάλεια των παιδιών αλλά και με τις καλές συνθήκες εκπαίδευσης και διαβίωσής τους στο χώρο. Για τα καθημερινά θέματα η αρμόδια Σχολική και Δημοτική Επιτροπή, όπως διαπιστώνεται, είναι δίπλα στα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους προκειμένου να μην μένει τίποτα χωρίς διευθέτηση. Για τα μεγαλύτερα όπως αυτό της απορροής ομβρίων υδάτων, έργο που αφορά την Περιφέρεια Αττικής, έχουν γίνει και συνεχίζονται οι απαραίτητες ενέργειες.

Η συνεργασία με τα Σχολεία μας είναι διαρκής και είμαστε αποφασισμένοι, με σωστό προγραμματισμό, να βελτιώνουμε και να συντηρούμε τις σχολικές υποδομές όταν διαπιστώνεται ανάγκη».

Από την πλευρά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, ακόμη παρόντες ήταν τα μέλη Λία Παπακωνσταντίνου, Βέρα Αλεξανδροπούλου, Μιχάλης Βασιλάκος και Βαγγέλης Τόμπρας.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.