Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Σε live streaming σήμερα η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σπύρο Σταθούλη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βαγγέλη Κάββαλο, με σκοπό την προετοιμασία των θεμάτων του Τεχνικού Προγράμματος 2022.

Τα θέματα πρόκειται να συζητηθούν κατά τη Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 18:00 με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης και θα μεταδοθεί ζωντανά από το maroussi.gr και τη σελίδα facebook του Δήμου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου με αφορμή την επερχόμενη Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης δηλώνει: «Αυτή η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή της θητείας της έκανε πράξη με τον πλέον εμφατικό τρόπο τη διαβούλευση με τους Συλλόγους, Φορείς και Δημότες του Αμαρουσίου, με όλους τους δυνατούς τρόπους. Μέσα από το όργανο της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, μέσα από συναντήσεις με Συλλόγους και πολίτες στο Δημαρχείο και τις γειτονιές αλλά και μέσα από το διαδίκτυο, έχουμε καταφέρει να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης με την Μαρουσιώτικη κοινωνία. Η διαρκής διαβούλευση αποτελεί για εμάς, κυρίαρχο εργαλείο άσκησης των πολιτικών μας και σύμμαχό μας στην επίλυση των προβλημάτων αλλά και πρόοδο της πόλης μας ισότιμα και σε όλους τους θεματικούς τομείς. Σήμερα αναλύσαμε την ατζέντα θεμάτων γύρω από το Τεχνικό μας Πρόγραμμα για το 2022 και είμαστε έτοιμοι μέσα από την ώσμωση απόψεων και δημιουργικό διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους του Αμαρουσίου, να βελτιώσουμε και να εμπλουτίσουμε το στρατηγικό μας πλάνο προς όφελος των Δημοτών μας».​

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ