Connect with us

Αμαρουσίου

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες επέκτασης και αποκατάστασης αγωγών ακάθαρτων και ομβρίων στο Πολύδροσο Αμαρουσίου

Published

on

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο “Επεκτάσεις και αποκαταστάσεις υφιστάμενων αγωγών ακάθαρτων και ομβρίων” που ξεκίνησε στις αρχές Απριλίου στην περιοχή του Πολυδρόσου και συγκεκριμένα επί της οδού Στρατηγού Ρογκάκου.

Το έργο αυτό που αποτελεί συνέχεια των παρεμβάσεων στις περιοχές του Ψαλιδίου, και του Σωρού, έρχεται να θωρακίσει περαιτέρω την περιοχή του Πολυδρόσου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δηλώνει: “Η αντιπλημμυρική προστασία του Πολυδρόσου βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης. Αυτή η ενέργεια, σε συνάρτηση με τα έργα που έχουν προγραμματιστεί για την ευρύτερη περιοχή και εντάσσονται στη στρατηγική μας για την προστασία των πολιτών, ανταποκρίνεται σε απαιτήσεις που εκκρεμούν εδώ και χρόνια.

Ταυτόχρονα, εφαρμόζεται ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός ανάπτυξης, συμβατός με τις αυξανόμενες ανάγκες μιας δυναμικής πόλης. Προχωράμε σε έργα όπως διανοίξεις νέων οδών, ασφαλτοστρώσεις, εκσυγχρονισμό του οδοφωτισμού, καθώς και ανανέωση κοινόχρηστων χώρων και παιδικών χαρών, μεταβάλλοντας ριζικά τις γειτονιές μας και βελτιώνοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ