Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Σε εξέλιξη οι εργασίες αναβάθμισης στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχείς καθαρισμοί και απολυμάνσεις, αλλά ταυτόχρονα και εργασίες για διατήρηση / αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης στην πόλη, υλοποιούνται από τις Δ/νσεις Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την υγειονομική κρίση.

Ενδεικτικά αναφέρονται τα κλαδέματα και η συντήρηση πρασίνου με την οποία ήρθαν αντιμέτωποι όσοι την περασμένη Κυριακ ήταν περαστικοί από την οδό Χατζηαντωνίου ή τον καθαρισμό κοινόχρηστου χώρου στη συμβολή των οδών Κηφισίας & Καποδιστρίου το Σάββατο.

 

 

Επιπλέον, φυτεύσεις / αναπλάσεις και καθαρισμοί έγιναν στην πλατεία Κασταλίας και στιςοδούς Νερατζιωτίσσης, Αθ. Διάκου & Παν. Τσαλδάρη, Πέλικα & Αίαντος και Χατζηαντωνίου.

 

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δίνει οδηγίες και ενημερώνεται από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Πρασίνου Στέφανο Τσιπουράκη και Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, για τις απαραίτητες εργασίες, έτσι ώστε αφενός το τεχνικό πρόγραμμα των νέων φυτεύσεων και αναπλάσεων δημοτικών χώρων να εκτελείται κανονικά και αφετέρου η καθαριότητα στην πόλη να βρίσκεται διαρκώς σε υψηλά επίπεδα. Ενδεικτικά για το θέμα αυτό αναφέρει: «Ο Δήμος μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για μία καθαρή, ευπρεπή και υγιεινή πόλη. Ευχαριστώ τους εργαζόμενούς μας για την ευσυνειδησία και την αποτελεσματικότητά τους, όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας. Όμως, σε αυτό τον αγώνα, δεν θα είναι ποτέ αρκετή η δική μας εργασία, αν δεν συμμετέχουν και οι συμπολίτες μας σεβόμενοι το περιβάλλον και τους κοινόχρηστους χώρους τους οποίους μοιραζόμαστε όλοι».

 

·

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ