Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Πρώτη πρόβα της παιδικής – νεανικής χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αθρόα συμμετοχή παιδιών και νέων από τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των βορείων προαστίων, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της νεανικής – παιδικής χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Τραγουδώντας τον μουσικό ύμνο του Ομίλου, οι συμμετέχοντες, μαζί με την Πρόεδρο και δημοτική σύμβουλο Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, «μοίρασαν χίλιες μουσικές καρδιές» στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αγάπης στο ξεκίνημα του νέου χώρου πολιτισμού του Ομίλου.
Αποστολή της χορωδίας του Ομίλου, που ήδη μετρά τρία χρόνια ζωής, είναι η μετάδοση στα παιδιά καλλιτεχνικών ερεθισμάτων και της αγάπης για τη μουσική παιδεία.
Η χορωδία θα συνοδεύει μουσικά τις ποικίλες κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων. Την επιμέλεια των μαθημάτων και την ευθύνη διδασκαλίας έχει η εκπαιδευτικός μουσικής – μαέστρος Εύη Χλωρού.
Τα μαθήματα της χορωδίας για την περίοδο 2019 – 2020 θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και ώρα 15:00 – 16:30. Χώρος συνάντησης: Κτίριο Ομίλου Koumba (Λεωφ. Κηφισίας 100 & Μαραθωνοδρόμου, Μαρούσι).
Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο κιν. 6987603535. Για τη συμμετοχή στη χορωδία δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.
Με την ευκαιρία της πρώτης συνάντησης της παιδικής – νεανικής χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, η Πρόεδρος του Ομίλου και δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Η μουσική παιδεία και αρμονία είναι μια κατάκτηση που θα ακολουθεί τα παιδιά μας σε όλη τους τη ζωή. Μέσα από τη μουσική και τον “Ύμνο” του Ομίλου μας, μαζί με τα παιδιά μας, κάνουμε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα, σε έναν χώρο πολιτισμού που θα αγκαλιάσει τις ποικίλες δραστηριότητες του Ομίλου μας. Ευχαριστούμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους που περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους το έργο και τις πρωτοβουλίες μας. Καλή επιτυχία στη μαέστρο και στα παιδιά μας τη νέα αυτή σεζόν μουσικής έμπνευσης και δημιουργίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ