Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Προχωράνε τα έργα στην οδό Διονύσου στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Το έργο εντάσσεται στην εργολαβία του 2018 «ανακατασκευή και συντήρηση οδών στο Δήμο Αμαρουσίου» και αφορά στο τμήμα από το γεφυράκι του ρέματος Σαπφούς μέχρι τον οδό Σκρά, με την τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα λόγω αποσάθρωσης του οδοστρώματος.
Παράλληλα, μία σειρά έργων βρίσκονται σε εξέλιξη ή προωθούνται σε όλες τις Πολεοδομικές ενότητες της πόλης, σε διάφορα επίπεδα παροχών, όπως: αντιπλημμυρικά έργα, διανοίξεις οδών, αναπαλαίωσης διατηρητέων κτιρίων, βιώσιμης κινητικότητας, σύνδεσης ακαθάρτων, κ.α.
Το έργο συντήρησης του οδοστρώματος στην οδό Διονύσου επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με επιτόπια επίσκεψη που πραγματοποίησε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2018.
Ο κ. Πατούλης με την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο έργο δήλωσε: « Συνεχίζουμε με γοργούς ρυθμούς τη συντήρηση των οδοστρωμάτων σε αρκετές οδούς, με στόχο την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων και την αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας.
Τα έργα υλοποιούνται με αποκλειστική χρηματοδότηση του Δήμου Αμαρουσίου από ίδιους πόρους, με την Περιφέρεια Αττικής να είναι απούσα για μια ακόμη φορά σε έργα που έχει ανάγκη το Μαρούσι.
Δυστυχώς, αν και η μελέτη του Δήμου Αμαρουσίου από 25/5/2017, που αφορά στην συντήρηση οδοστρωμάτων ύψους 5 εκατ. ευρώ έχει κριθεί επαρκής από την Περιφέρεια Αττικής, η προγραμματική σύμβαση για να προχωρήσουν τα έργα, μάλλον, «ξεχάστηκε» στα συρτάρια της Περιφέρειας.
Σε κάθε περίπτωση, εμείς κοιτάμε μπροστά, το Μαρούσι κοιτάζει μπροστά, και με την ολοκλήρωση των έργων που έχουμε προγραμματίσει στοχεύουμε σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ