Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Παράσταση των σπουδαστών των Τμημάτων Ρυθμικής-Μπαλέτου & Σύγχρονου Χορού Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μία εντυπωσιακή παράσταση Ρυθμικής-Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, και πλήθος θεατών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των τμημάτων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της λήξης της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου.

Στην παράσταση περισσότεροι από 100 μαθήτριες και μαθητές με πολύχρωμα κοστούμια, παρουσίασαν ποικίλες χορογραφίες προσαρμοσμένες στο επίπεδο σπουδών τους, επιδεικνύοντας τις δεξιότητες που έχουν καλλιεργήσει με τη βοήθεια των δασκάλων τους Ζέφης Μπαρτζώκα και Αικατερίνης Λίτσα.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τις/τους χορεύτριες /τες και τις δασκάλες τους, επιβεβαίωσε τη σταθερή υποστήριξη της διοίκησης στο έργο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου και κάλεσε όλους να δώσουν το καλοκαιρινό «παρών» τους στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, που ξεκινά την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 με τη θεατρική παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» του Πάολο Τζενοβέζε.

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Νικόλαος Πέππας, ενώ παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Γιάννης Νικολαράκος και η δημοτική σύμβουλος Ευτυχία Παρασύρη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ