Πάνω από 50 εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου ελέχθησαν για Covid-19 από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

0

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, μετέβη σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 στις κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου και πραγματοποίησε λήψη δειγμάτων έναντι του covid-19 σε περισσότερους από 50 εργαζόμενους και υπηρεσιακούς παράγοντες των κοινωνικών υπηρεσιών.

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής (όπως συνέβη και κατά την πρώτη περίοδο της εμφάνισης της πανδημίας), θα επισκεφτεί εκ νέου τον Δήμο Αμαρουσίου, για να επαναλάβει τη διαδικασία και σε άλλες ομάδες εργαζομένων της καθαριότητας, της δημοτικής συγκοινωνίας και σε όλους όσοι υπάρχει η ανάγκη λόγω αντικειμένου εργασίας.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε: «Οι έλεγχοι που διενεργούνται από τον ΕΟΔΥ είναι απαραίτητοι για την προάσπιση της υγείας στην πόλη μας δεδομένου ότι εξετάζονται εργαζόμενοι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης και εξυπηρετούν είτε το ευρύ κοινό είτε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Καθημερινά λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, προκειμένου το Μαρούσι να θωρακιστεί όσο το δυνατό καλύτερα απέναντι στην πανδημία».

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.