Ο Γιώργος Νταλάρας μάγεψε με τα τραγούδια του στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου

0

Μια μοναδική μουσική βραδιά στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου χάρισε στους εκατοντάδες φίλους και θαυμαστές του, ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας, που εκτός από τη λαμπρή ερμηνευτική του πορεία, είναι όπως δεν παραλείπει ποτέ να λέει, πάνω απ’ όλα μουσικός, κιθαρίστας.

Σε μια αυθεντική παράσταση από αυτές που κάνουν το Γιώργο Νταλάρα να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια, παρέα με 5 σολίστες, εξαιρετικούς μουσικούς και επί σκηνής την εξαιρετική Ασπασία Στρατηγού, ερμήνευσε τα αγαπημένα του τραγούδια, φωτίζοντας τη βιωματική σχέση του με τη λαϊκή κιθάρα και τ’ άλλα λαϊκά όργανα, που είναι δεμένη με την εξέλιξη της λαϊκής μουσικής.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε τον δημοφιλή καλλιτέχνη στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου και υπογράμμισε:«Το Μαρούσι απέδειξε τη μεγάλη αγάπη του στο Γιώργο Νταλάρα. Η σπάνια μουσική του πορεία συνδεδεμένη με κάθε είδους μουσική, βάζει το δικό της μοναδικό, ανεξίτηλο αποτύπωμα στο ελληνικό τραγούδι. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για τη μεγάλη προσφορά του στο λαϊκό τραγούδι. Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τον πλούτο του πολιτισμού μας, μέσα από τα τραγούδια, τις παραδόσεις και την ιστορία της χώρας μας.»

Στην ξεχωριστή μουσική βραδιά παραβρέθηκαν επίσης: Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στέφανος Τσιπουράκης, Δημήτρης Σμυρνής, Ρένα Χαλιώτη και η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO και νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

 

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.