Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ολοκληρώθηκε ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος σε 371 παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς πραγματοποίησε το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου από την Πέμπτη 28 Μαρτίου έως την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.

Εθελοντές οδοντίατροι του Πολυιατρείου εξέτασαν 371 παιδιά στο χώρο των Παιδικών Σταθμών, τηρουμένων όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των γονέων.

Ο οδοντιατρικός έλεγχος διενεργείται κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενημέρωσης και πρόληψης που έχουν καθιερωθεί στο Δήμο Αμαρουσίου για τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας των πολιτών.

Ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κου Πέτρου Κόνιαρη, με την εθελοντική συμμετοχή των οδοντιάτρων: Αδάμ Κατερίνας, Βλάχου Μαρίας, Βουρλή Αναστασίας, Διακουμοπούλου Δήμητρας, Κωστόπουλου Δάφνης, Μανέτα Μάριου, Μάγειρου Δημήτριος, Μιχελάκη Ίριδας, Παλιμετάκη Χριστίνας.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ