Ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος τεστ για τον κορωνοϊό στο Δήμο Αμαρουσίου

0

Σε συνέχεια των  επισκέψεων κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο Δήμο Αμαρουσίου για τη λήψη δειγμάτων έναντι του κορωνοϊού σε περισσότερους από 200 εργαζόμενους του Δήμου, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Μάϊου 2020, η τρίτη περίοδος λήψης δειγμάτων.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν σε 200 και πλέον εργαζόμενους των τομέων καθαριότητας των κοινωνικών υπηρεσιών και άλλων διευθύνσεων που λόγω αντικειμένου εργασίας εκτίθενται σε συχνή επαφή με τους πολίτες.

Την συντονιστική ευθύνη της διαδικασίας λήψης δειγμάτων είχε ο ΟΚΟΙΠΑΔΑ υπό την επίβλεψη του προέδρου του Πέτρου Κόνιαρη.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας τόσο για τους εργαζόμενους του Δήμου όσο και για τους πολίτες, προκειμένου η νέα περίοδος κανονικότητας, να συνοδεύεται και από περιοδικούς επιστημονικούς ελέγχους.

Σημειώνεται πως η διαδικασία λήψης δειγμάτων στον Δήμο Αμαρουσίου από τον ΕΟΔΥ έναντι της επιδημίας covid19, θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και για όσο διαρκούν οι έκτακτες υγειονομικές συνθήκες.​

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.