Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Οι Μαρουσιώτες συγκέντρωσαν φάρμακα για όσους έχουν ανάγκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών ολοκληρώθηκε η εθελοντική δράση του Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με την πρωτοβουλία «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ» για τη συγκέντρωση φαρμάκων & υγειονομικού υλικού.

Τα φάρμακα συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 29 Μαΐου 2021, Σταθμό ΗΣΑΠ – Πλατεία Ευτέρπης.

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Θ. Αμπατζόγλου συνεχάρη τον Πρόεδρο Πέτρο Κόνιαρη, τους Αντιπροέδρους Αικατερίνη Ιωάννου και Κων/νο Αντωνόπουλο, το ΔΣ του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και τα στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου για τη διοργάνωση και σε δηλώσεις του σημείωσε: «Ο Εθελοντισμός, η Ανθρωπιά και η Αλληλεγγύη είναι στοιχεία πολύ σημαντικά για την κοινωνία μας. Ο Δήμος μας στηρίζει τέτοιες δράσεις και αποδεικνύει καθημερινά πως βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη». Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησε τέλος τους πολίτες, τους συλλόγους και τους Μαρουσιώτες Φαρμακοποιούς που συμμετείχαν σε αυτό το κάλεσμα εθελοντισμού.

Παραβρέθηκαν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Φανή Λέκκα και Γιάννης Ιωαννίδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων Ρούλα Μπογδάνου Καλύβα και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ