Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

«Νοιάζομαι» για τα αδέσποτα του Αμαρουσίου: Συγκέντρωση τροφών και φαρμάκων το Σάββατο 25 Ιουνίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μία ακόμη δράση «Νοιάζομαι»,  προχωρά ο Δήμος Αμαρουσίου για την προστασία των αδέσποτων της πόλης που αφορά σε συγκέντρωση τροφών και φαρμάκων για τα αδεσποτάκια σκύλους και γάτες.

Οι πολίτες που επιθυμούν, μπορούν το Σάββατο πρωί 10-12:00 , 25 Ιουνίου, στην πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ) να συνεισφέρουν σε είδη απαραίτητα όπως Τροφές: ξηρά τροφή για σκύλους και γάτες στειρωμένα ή μη, Φάρμακα: αντιπαρασιτικές αμπούλες διαφόρων μεγεθών, αντιπαρασιτικά λουράκια, σαμπουάν λουσίματος, αλοιφές για εγκαύματα, αλοιφές για τραύματα, αντισηπτικά μαντηλάκια, φυσιολογικός ορός οφθαλμικός, μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε δηλώσεις του αναφέρει πως η προστασία των αδέσποτων αποτελεί ένδειξη πολιτισμού και εξασφαλίζει την ευταξία και καθαριότητα της πόλης – οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, είναι στη διάθεση όλων των δημοτών προκειμένου να εξυπηρετήσουν όλα τα περιστατικά.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού Γιάννης Ιωαννίδης επισημαίνει πως παρότι ο Δήμος κάνει τα μέγιστα προκειμένου να ικανοποιούνται οι ανάγκες των Φιλοζωικών Σωματείων και όλων όσοι συνδράμουν τα αδέσποτα της πόλης, κάθε προσφορά είναι δεκτή και χρήσιμη.

Κατά την ίδια ημέρα της δράσης, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και αδεσποτάκια προς υιοθεσία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ