Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Μοναδικές στιγμές με τον Γιώργο Μαργαρίτη στη συναυλία του στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022, την Παρασκευή 8 Ιουλίου, το κοινό που είχε κατακλύσει το Αίθριο Θέατρο, επί της Λ. Κηφισίας 219, είχε την ευκαιρία να απολαύσει τον μοναδικό λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη σε μία συλλογή μεγάλων επιτυχιών με τον τίτλο «Εδώ τα καλά τραγούδια», από διάφορες περιόδους της καριέρας του.

Τον συνόδευσε η εξαίρετη φωνή της Χριστιάνας Γαλιάτσου και μια εξαμελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε ένα σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη τον Γιώργο Μαργαρίτη και τους καλλιτέχνες που τον πλαισίωναν για τη μουσική παράσταση που συνδύασε το σύγχρονο και το κλασικό. Από τη δική του πλευρά ο εξαιρετικός λαϊκός τραγουδιστής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πρόσκληση και αναφέρθηκε με τα θερμότερα λόγια για το κοινό και τον χώρο του Φεστιβάλ.

 

 

Τον Δήμαρχο συνόδευε η σύζυγός του Ελένη Τριανταφύλλη-Αμπατζόγλου.

Το παρών στη μουσική βραδιά, έδωσαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και Εντεταλμένη Σύμβουλος Ελένη Λέκκα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Μπόγδανος, ο Σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων αθλητισμού Χρυσόστομος Σχινάς, η σύμβουλος του Δημάρχου επί τεχνικών θεμάτων Αθηνά Ρέππου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ