Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Με τους εργαζόμενους διασκέδασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ευχάριστη βραδιά με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι μοιράστηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τους εργαζόμενους, στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου, σε ταβέρνα της περιοχής.
Προσκεκλημένος από το Προεδρείο του Συλλόγου, ο κ. Πατούλης βρέθηκε κοντά στους εργαζόμενους για να κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και να διασκεδάσουν όλοι μαζί για την Αποκριά.
«Είμαστε εδώ, διοίκηση και εργαζόμενοι, για να ανταλλάξουμε ευχές και να γιορτάσουμε όλο μαζί. Είμαστε κοντά σας και σας στηρίζουμε και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε οικοδομήσει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
Με έργα και όχι μόνο με λόγια βρισκόμαστε κοντά στα προβλήματα, είτε αυτά αφορούν τον καθένα χωριστά, είτε τον Σύλλογο και θα συνεχίσουμε να έχουμε ευήκοα ώτα σε κάθε πρόβλημά σας.
Εύχομαι σε όλους καλή αποκριά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο» ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Τζένη Κότση εκ μέρους του Δ.Σ. απηύθυνε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου τις θερμές ευχαριστίες της για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση και τον ευχαρίστησε που πάντα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ