Με σχολικά είδη στήριξε 40 οικογένειες ο δήμος Αμαρουσίου

0

Σε μια ακόμη δράση ενίσχυσης των ευπαθών ομάδων της πόλης προχώρησε ο Δήμος Αμαρουσίου, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, για τη στήριξη παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε διανομή σχολικών ειδών σε 40 οικογένειες ωφελούμενων των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου(Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.), εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Με αφορμή τη δράση αυτή, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε: «Ο Δήμος Αμαρουσίου διαθέτει ένα ισχυρό προστατευτικό μηχανισμό, για όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που βασίζεται σε δομές, ικανότατο προσωπικό, εθελοντές αλλά και χορηγούς προϊόντων και υπηρεσιών. Αυτό τον μηχανισμό τον εξελίσσουμε έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε με αποτελεσματικότητα σε κάθε ανάγκη. Με την ευκαιρία θέλω να καλέσω όλους τους Μαρουσιώτες που χρειάζονται στήριξη, να απευθυνθούν στις υπηρεσίες του Δήμου μας. Υπάρχει μία ομπρέλα προστασίας για όλους».

Η διανομή πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία του Πρόεδρου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κου Πέτρου Κόνιαρη.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.