Μεγάλο ενδιαφέρον στην 34η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου

0

Με μεγάλη συμμετοχή Μαρουσιωτών ξεκίνησε το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Η 2η ημέρα της 34ης εθελοντικής αιμοδοσίας πραγματοποιείται στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα) την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 κατά τις ώρες 14:00 – 19:30.

Για την καλύτερη τήρηση των μέτρων ασφαλείας, οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο: 213 2031 940 και να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά την παρουσία του στην πρώτη ημέρα της 34ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σπύρο Σταθούλη, δήλωσε: «Η συμμετοχή των Μαρουσιωτών ήδη από την πρώτη ημέρα της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι εντυπωσιακή, δεδομένων και των ειδικών υγειονομικών συνθηκών. Καλώ τους συμπολίτες μου που μπορούν, να δώσουν το δυναμικό παρών και τη 2η ημέρα και να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας, που αποτελεί Τράπεζα Ζωής και Ελπίδας για όποιον έχει ανάγκη».​

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.