Μαρούσι: Ολοκληρώθηκαν τα έργα ασφαλτοστρώσεων και πεζοδρομίων στην περιοχή Κονίτσης

0

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά την τελική φάση των έργων ασφαλτόστρωσης επί των οδών Αγίας Ελεούσης και Κονίτσης.

Το έργο που ξεκίνησε τον Μάϊο του 2019 και προσέκρουσε σε αρκετές δυσκολίες λόγω δικτύων τρίτων παρόχων (ύδρευσης, τηλεπικοινωνιών) και αφορούσε σε νέα οδοποιία και ανακατασκευή πεζοδρομίων, παραδόθηκε το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου 2020.

Η αυτοψία έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Ευάγγελου Κάββαλου και υπηρεσιακών παραγόντων των τεχνικών δνσεων του Δήμου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της αυτοψίας δήλωσε: «Ένα έργο σημαντικό για τους κατοίκους της περιοχής παραδίδεται αναβαθμίζοντας το επίπεδο της καθημερινότητας και της ασφάλειας. Ξεπεράστηκαν σειρά τεχνικών δυσκολιών για τις οποίες δεν ευθυνόταν ο Δήμος αλλά τρίτοι πάροχοι. Με σωστή διαχείριση και συνεχή παρακολούθηση τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε με τα έργα στην Κοκκινιά όπως αυτά στις οδούς Κέκροπος, Δάφνης, Χλόης κα. Συνεχίζουμε στην εκτέλεση του τεχνικού μας προγράμματος που μόνο σκοπό έχει να κάνει το Μαρούσι περισσότερο φιλικό στον πολίτη».​

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.