Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Κατάμεστο το Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022, την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο κόσμος που «πλημμύρισε» το Αίθριο Θέατρο, επί της Λ. Κηφισίας 219, μαγεύτηκε από τον εμπνευσμένο δημιουργό Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ερμήνευσε μοναδικές μελωδίες όπως τα διαχρονικά «Άγγιγμα Ψυχής» και «Πάρτι», τα απόλυτα αγαπημένα «Δεν Φεύγω», «Βυθός», «Για Σένα», «Χωρίς Αναπνοή» και «Χέρια Ψηλά» μέχρι το «Όλα ή Τίποτα», «το Καλοκαίρι μου», «Κομμένα τα πρέπει», τη μοναδική «Εκδρομή» μέχρι και τα άλλα πρόσφατα αγαπημένα τραγούδια «Χορεύω», «Μην αργείς» και «Κανένας μόνος». Μαζί του μια σταθερή τα τελευταία χρόνια συνεργάτης και εξαιρετική τραγουδίστρια, η Μελίνα Μακρή.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε ένα σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τους μουσικούς που τον πλαισίωναν για την παράσταση που πραγματικά ενθουσίασε και ξεσήκωσε το Μαρουσιώτικο κοινό. Από τη δική του πλευρά ο επιτυχημένος ερμηνευτής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πρόσκληση και μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τη ζεστασιά του κόσμου και την αγάπη με την οποία τον αγκαλιάζει όλα αυτά τα χρόνια.

Τον Δήμαρχο συνόδευε η σύζυγός του Ελένη Τριανταφύλλη-Αμπατζόγλου.

Το παρών στη μουσική βραδιά, έδωσαν:

Ο Βουλευτής ΝΔ Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος.

Οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος και Ρένα Χαλιώτη ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας και Κατερίνα Βουρλάκη αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλης Μπούρας και Σπύρος Μπόγδανος, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

Δείτε εικόνες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ