Καθημερινά rapid tests για όλο τον Αύγουστο στο Μαρούσι

0

Η διαδικασία των τεστ ταχείας ανίχνευσης για covid-19 που διενεργείται από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, τους τελευταίους μήνες θα συνεχιστεί και για όλο τον Αύγουστο στο Μαρούσι.

Κατ’ εξαίρεση μόνο για τη Δευτέρα 2 Αυγούστου η διαδικασία των rapid test θα διεξαχθεί στον κλειστό χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ της πόλης, λόγω καύσωνα ενώ, από την Τρίτη 3 Αυγούστου και για όλο τον μήνα, θα διεξάγεται εκ νέου στο σταθμό ΗΣΑΠ – πλατεία Ευτέρπης, Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου σε δηλώσεις του για μία ακόμη φορά εκφράζει τις ευχαριστίες του στον ΕΟΔΥ και προσωπικά στον Πρόεδρό του Παναγιώτη Αρκουμανέα για την ανταπόκριση και συνεργασία τους στο αίτημα του Δήμου για προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. Τα ανωτέρω κλιμάκια εκτός της διεξαγωγής δωρεάν ελέγχων Rapid test του Covid -19, καλύπτουν και τις ευρύτερες όμορες περιοχές, προσφέροντας συγχρόνως και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν τα self test.

 

Πρόγραμμα Αυγούστου

Μόνο για τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, ΚΑΠΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – Περικλέους 22, Τηλέφωνο:  21 0614 2248 ώρες 9:30 – 15:00.

 

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο:

Δευτέρα έως και Παρασκευή, ΗΣΑΠ – πλατεία Ευτέρπης, ώρες 9:30 – 15:00.

Υπενθυμίζεται πως όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid tests πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.