Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου: «Οι παραβάτες του κανονισμού καθαριότητας δημιουργούν τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα και θα τιμωρούνται αναλόγως»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε συνέχεια επαναλαμβανομένων περιστατικών παραβατικότητας κατά τα οποία κάτοικοι / δημότες ρυπαίνουν ανεξέλεγκτα, σε σχετική δήλωσή του αναφέρει:

«Οι παραβάτες του κανονισμού καθαριότητας δημιουργούν τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα και θα τιμωρούνται αναλόγως. Οι υπόλοιποι πολλοί Μαρουσιώτες δεν είναι υποχρεωμένοι να ζουν στο καθεστώς ακαθαρσίας που θέλουν να επιβάλλουν οι λίγοι που θεωρούν πως οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια είναι προσωπικές χωματερές. Η σχεδιαζόμενη επικαιροποίηση του κανονισμού καθαριότητας & πρασίνου και η υπό σύσταση Δημοτική Αστυνομία θα εξυπηρετήσουν την τήρηση της ευταξίας στην πόλη. Η ασυδοσία πρέπει και θα σταματήσει. Το Μαρούσι θα γίνει μία όμορφη και καθαρή πόλη».

Σχετικά αναφέρεται το παράδειγμα ανάρτησης πολίτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου για την ύπαρξη μπάζων επί της οδού Λευκάδος στο Νέο Μαρούσι, όπου η ανταπόκριση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και των υπηρεσιών καθαριότητας ήταν άμεση. Ωστόσο επισημαίνεται πως οι δυνάμεις δεν επαρκούν για να καλύψουν τέτοιες συμπεριφορές που κατ’ επανάληψη σημειώνονται σε «γνωστά» σημεία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ