Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου: «Δήμος, εθελοντές και χορηγοί δημιουργούμε μία μεγάλη ομπρέλα προστασίας για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου για να εποπτεύσει τις διαδικασίες εκτέλεσης του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και να παραλάβει τα οχήματα που εξυπηρετούν το σκοπό αυτό, ευγενική χορηγία των εταιριών Toyota Hellas και  Autohellas – Hertz, παρουσία του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη και των Αντιδημάρχων Σπύρου Σταθούλη και Ευάγγελου Κάββαλου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τους εθελοντές Ηλία Ζορμπαλά Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου και τους Νίκο Κρινά και Ελεάνα Μαυραντή  εκπροσώπους της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων που συνδράμουν το έργο των Κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.
Μετά το πέρας της επίσκεψής του ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές και τους χορηγούς μέσων, υπηρεσιών και προϊόντων, που στηρίζουν το κοινωνικό έργο του Δήμου μας. Η παρουσία τους και οι δράσεις τους είναι εξόχως σημαντικές. Όλοι μαζί δημιουργούμε μία μεγάλη ομπρέλα κοινωνικής προστασίας για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η πανδημία αλληλεγγύης θα νικήσει την πανδημία του νέου κορωνοϊού και στο τέλος αυτής της περιπέτειας θα είμαστε πιο δυνατοί και περισσότερο ενωμένοι».

Επικοινωνία για τη παροχή στήριξης από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και για κάθε κοινωνική υπηρεσία:
Οι πολίτες που έχουν ανάγκη και χρήζουν της υποστήριξης των κοινωνικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 213 2031943 και 213 2031926, από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 08:00 έως τις 14.00 ή στη Γραμμή Δημότη 15321.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ