Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Εργασίες αποκατάστασης πεζοδρομίων και πλακόστρωτων στον Δήμο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε εργασίες αποκατάστασης πεζοδρομίων σε διάφορα σημεία της πόλης και πλακόστρωτων στο εμπορικό κέντρο της πόλης αλλά και εργασίες συντήρησης σε εκκλησιαστικούς χώρους έχουν προχωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου.

Παράλληλα, προγραμματίζεται ειδικό συνεργείο θα αναλάβει την αποκατάσταση των βλαβών στα οδοστρώματα με άμεση επέμβαση όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.
Αναλυτικά, οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης κατεστραμμένων πλακών σε πεζοδρόμια αφορούν συνολικά σε 40 σημεία στις κάτωθι οδούς και διασταυρώσεις: Αγίου Νικολάου, Θέμιδος, Βύρωνος και Μοροζίνη, Χαϊμαντά, Κονίτσης, Θέμιδος και Δολιάνης, Δολιάνης και Νερατζιωτίσσης, Δροσίνη, Ζεκάκου και Δελφών, Στρατηγού Λέκκα, Ηροδότου και Ίριδος, Στρατηγού Λέκκα, Δάφνης, Μελισσίων, Νεαπόλεως, Σκρα, Δημητρίου Μπότσαρη, Φραγκοκκλησιάς, Αυτοκράτορος Ηρακλείου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, Στρατηγού Λέκκα και Ρήγα Φεραίου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Πορφυρίωνος, Λουκή Ακρίτα και Αλκαίου, Πλωμαρίου, Ερυθρού Σταυρού, Στρατηγού Λέκκα και Ύδρας, Στρατηγού Λέκκα και Σπετσών, Στρατηγού Λέκκα, Ναυαρίνου και Ύδρας, Εργατικές Κατοικίες, Βασιλίσσης Σοφίας, Μελισσίων και Πεντέλης, Δελφών και Ζεκάκου, Μπέζα.
Στο πλαίσιο της συντήρησης, ασφάλειας και εξωραϊσμού των πεζοδρόμων του βιοκλιματικού κέντρου, τα συνεργεία του Δήμου έχουν προχωρήσει σε αντικατάσταση των σπασμένων πλακών από γρανίτη και αποκατάσταση των διαφόρων ζημιών.
Αντίστοιχα, τα εξωτερικά συνεργεία πραγματοποίησαν εργασίες ελαιοχρωματισμού και εξωραϊσμού στους Ιερούς Ναούς του Αγίου Ιωάννη Πέλικα και Αγίου Νικολάου στο Ψαλίδι.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ