Αμαρουσίου
Επεκτάσεις και αποκαταστάσεις υφιστάμενων αγωγών ακάθαρτων και ομβρίων στο Μαρούσι

Με το έργο “Επεκτάσεις και αποκαταστάσεις υφιστάμενων αγωγών ακάθαρτων και ομβρίων” στην περιοχή του Ψαλιδίου αυτές τις ημέρες και σε άλλες γειτονιές της πόλης μας τις επόμενες, συνεχίζονται οι σημαντικές παρεμβάσεις στο Μαρούσι, αναφέρει σχετικά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.
Ο Δήμαρχος επισημαίνει πως «το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2025 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι συμπολίτες μας σε όλες τις πολεοδομικές ενότητες βλέπουν έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα όπως, ασφαλτοστρώσεις, διανοίξεις οδών, αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, ανακατασκευή παιδικών χαρών και αθλητικών χώρων, δημιουργία νέων πολιτιστικών δομών κ.α.».
«Το Μαρούσι μας μεταμορφώνεται» συνεχίζει ο κ. Αμπατζόγλου «και σήμερα με το έργο “Επεκτάσεις και αποκαταστάσεις υφιστάμενων αγωγών ακάθαρτων και ομβρίων” θωρακίζουμε την πόλη μας, την κάνουμε πιο ασφαλή».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις7 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας