Εμβολιάστηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θ. Αμπατζόγλου

0

Στο Κέντρο Υγείας της πόλης έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου χθες, Δευτέρα 17 Μαΐου 2021.

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο εμβολιαστικό κέντρο ενημερώθηκε εκτενώς από την επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας, ιατρό καρδιολόγο και Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Γώγου και την επικεφαλής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και Συντονίστρια του Εμβολιαστικού Κέντρου Κορίνα Λιούτα, για την εξέλιξη των εμβολιασμών.

Δείτε επίσης: Εμβολιασμοί: Ποιοι παίρνουν σειρά για την “Ελευθερία” – Ξεκινά το πρόγραμμα εμβολιασμών κατ’ οίκον

Στη συνέχεια προέβη στην εξής δήλωση: «Το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου πετυχαίνει καθημερινά περίπου 600 εμβολιασμούς – κατ’ αναλογία πληθυσμού, ένα από τα παραγωγικότερα της χώρας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάσχεση της πανδημίας. Η επίδοση αυτή οφείλεται στην εξαιρετική οργάνωση και στον υψηλό επαγγελματισμό που επιδεικνύει στο σύνολό του το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό. Το μήνυμα που στέλνουμε σε όλους τους συμπολίτες μας είναι πως πρέπει να εμβολιαστούν και να ανταποκριθούν στο μεγάλο εθνικό στοίχημα. Ο εμβολιασμός είναι μία απόλυτα ασφαλής διαδικασία, αποτελεί ύψιστη πράξη ατομικής ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο για όλους».

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.