Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Εκατοντάδες  παιδιά συμμετείχαν στους 18ους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης του Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέοι κολυμβητές και νέες κολυμβήτριες από τα δημοτικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου, συμμετείχαν στους 18ους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου.

Στους αγώνες συμμετείχαν 300 αγόρια και κορίτσια Δημοτικού και Γυμνασίου από 7 Δήμους της Αττικής και ειδικότερα από τους Δήμους Αμαρουσίου, Ηρακλείου, Κηφισίας, Λυκόβρυσης- Πεύκης, Παλλήνης, Φιλοθέης- Ψυχικού και Χαλανδρίου.

Μετάλλια δόθηκαν στους τρεις πρώτους νικητές, κύπελλα στους πρώτους νικητές των σκυταλοδρομιών, διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες και αναμνηστικές πλακέτες στους αντιπροσώπους των Δήμων.

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππας και ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης που απένειμαν έπαθλα στους νικητές, συγχαίροντάς τους για τις αθλητικές επιδόσεις τους.

Τα παιδιά των προγραμμάτων κολύμβησης του Δήμου Αμαρουσίου προπονούν καθημερινά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, οι προπονητές Μαρία Παράσχου, Μαρία Καλμπένη, Βιβή Τούντα και Γιάννης Γεωργάτος.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ