Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Δ.Σ. Αμαρουσίου: Οι αποφάσεις για την απαλλαγή τροφείων Παιδικών Σταθμών και τελών για τις επιχειρήσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Ψηφίστηκε ομόφωνα κατά τη συνεδρίαση δια περιφοράς του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020, η πρόταση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για:

1.     Μη καταβολή τροφείων στους Παιδικούς Σταθµούς κατά το ήμισυ για το µήνα Μάρτιο και τη µη καταβολή τροφείων για το χρονικό διάστηµα που διαρκεί η αναστολή λειτουργίας των Παιδικών Σταθµών λόγω του κορωνοϊού Covid-19 και

2.     Απαλλαγή από τα αναλογούντα τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων επιχειρήσεων που διακόπτουν ή περιορίζουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους, λόγω των µέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε σχετικά: «Η Δημοτική Αρχή και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και τους επιχειρηματίες της πόλης. Αντιμετωπίζουμε την κρίσιμη περίοδο όχι μόνο με ειδικές πολιτικές προστασίας για τους ευπαθείς συμπολίτες μας, αλλά και με αποφάσεις ελάφρυνσης κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων που πλήττονται από τα έκτακτα αλλά αναγκαία μέτρα πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ