Δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Μαρούσι: Έκαναν πραγματικότητα τα παιδικά όνειρα…

0
dav

Με μεγάλη συμμετοχή Μαρουσιωτών εθελοντών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στο σταθμό ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, η δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ΣΚΑΪ, που είχε ως σκοπό τη συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων για τα παιδιά.

Μετά το πέρας της δράσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε: «Φιλοξενούμε με χαρά τη δράση του ΣΚΑΪ και κάθε δράση εθελοντισμού που προάγει το πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης.
Το μήνυμά μου είναι ότι πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι όλες τις ημέρες του χρόνου, όχι μόνο τις εορτές και ειδικά για τα παιδιά. Και εμείς ως Δήμος Αμαρουσίου αυτό πράττουμε, με μεθοδικότητα, πολλή δουλειά και με τη στήριξη των συλλόγων και των εθελοντών της πόλης μας.
Χρόνια πολλά και καλή και δημιουργική χρονιά εύχομαι σε όλους, με την υπόσχεση ότι θα κάνουμε ότι είναι αναγκαίο για να είναι το Μαρούσι πόλη προσφοράς, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης».

sdr
sdr

Τα συλλεχθέντα είδη θα παραδοθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ παρόντες στη δράση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος και Σπύρος Σταθούλης, δημοτικοί σύμβουλοι και εθελοντές του Δήμου Αμαρουσίου.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.