Δήμος Αμαρουσίου: Συνεχίζονται τα εκτελούμενα έργα στην περιοχή Σωρού [Εικόνες]

0

Στο πλαίσιο αυτοψιών που πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στα εκτελούμενα έργα της πόλης, επισκέφτηκε την περιοχή Σωρού, όπου τα έργα αφορούν σε ασφαλτόστρωση της οδού Αγίου Αθανασίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ζήτησε τόσο από τον υπεύθυνο εργολάβο όσο και από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου την επίσπευση των εργασιών τόσο για την οδό Αγίου Αθανασίου όσο και το μεγάλο έργο στην οδό Κονίτσης.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου τόνισε: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την περίοδο αυτή και τη μειωμένη κίνηση πεζών και οχημάτων και να επιταχύνουμε τα έργα στην πόλη μας. Μπορεί τα έκτακτα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό covid19 να φέρνουν μία αναστάτωση στη ζωή μας, από την άλλη όμως μας δίνεται η ευκαιρία να φτιάξουμε πράγματα που σε άλλη περίπτωση θα προκαλούσαν κυκλοφοριακή συμφόρηση και ταλαιπωρία για τους συμπολίτες μας. Ζήτησα από όλους τους εμπλεκόμενους να επισπεύσουν χωρίς να υπάρξει καμία υστέρηση στην ποιότητα των παραδοτέων».

Παρόντες στην αυτοψία ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής και οι Αντιδήμαρχοι Κων/νος Ρώτας, Ευάγγελος Κάββαλος και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.​

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.