Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Δήμος Αμαρουσίου: Οι πολίτες εξοικειώνονται με τις νέες τεχνολογίες μέσω εκπαιδευτικών βίντεο

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσίαση εκπαιδευτικών βίντεο για την εξοικείωση των πολιτών με τις νέες τεχνολογίες, που δημιούργησε για το Δήμο Αμαρουσίου γνωστή εταιρία ηλεκτρονικών ειδών στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου.

Τα εκπαιδευτικά βίντεο με τίτλο: «Γέφυρα στο αύριο για κάθε ηλικία» (https://youtu.be/0Al9I44nzwA, https://youtu.be/lOthiM51bDQ, https://youtu.be/QYLxgobvODE)  αφορούν στην εκπαίδευση και στην εξοικείωση κυρίως των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας με τα smartphones και τα tablets, αλλά και κάθε δημότη που επιθυμεί να εισάγει στη ζωή του τις διευκολύνσεις από τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της εταιρίας Byung Moo (Theophilos) Shin, του επικεφαλής του τμήματος κινητών συσκευών σε Ελλάδα και Κύπρο, Αριστείδη Παρασκευόπουλου, και στελεχών της ομάδας Marketing.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου υποδεχόμενος τον Πρόεδρο Byung Moo Shin και τους εκπροσώπους της εταιρίας εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ευγενική χορηγία του προγράμματος και υπογράμμισε: «Ο Δήμος Αμαρουσίου επενδύει και υποστηρίζει τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ειδικά όταν εξυπηρετούν κρίσιμες κοινωνικές ανάγκες. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τις εταιρείες που εδρεύουν στο Μαρούσι για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής. Μέσω του προγράμματος που προσφέρετε στο Δήμο μας, εν μέσω αυτής της ιδιαίτερης περιόδου που διανύουμε, οι συμπολίτες μας θα έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν και να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες στην καθημερινή τους ζωή και να παραμένουν ασφαλείς διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. Ευελπιστούμε πως η συνεργασία μας θα προχωρήσει και σε άλλα επίπεδα που θα βοηθήσουν την Μαρουσιώτικη κοινωνία να εξοικειωθεί με τις νέες τεχνολογίες και το περιβάλλον της νέας ψηφιακής εποχής».

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον κ. Θ. Αμπατζόγλου για τα θερμά του λόγια και σημείωσε ότι η εταιρία θα βρίσκεται κοντά στο Δήμο Αμαρουσίου και τις ανάγκες του και σημείωσε πως «επιθυμούμε κανένας πολίτης να μην μένει πίσω από τις εξελίξεις στην τεχνολογία και προσβλέπουμε και σε άλλες από κοινού δράσεις στο μέλλον προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».                         

Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Στέφανος Τσιπουράκης, Κων/νος Ρώτας, Ευάγγελος Κάββαλος, Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος  της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Ελένη Βλάχου Σταματάκη και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ