Δέσποινα Βανδή: Έφερε τα Χριστούγεννα στο Μαρούσι με μία συναυλία γεμάτη λάμψη!

0

Συντροφιά με τη Δέσποινα Βανδή, σε ένα σκηνικό όλο λάμψη και κόσμο με εορταστική διάθεση, φωταγώγησε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην καρδιά του Αμαρουσίου, πλημμυρίζοντας με φως την πόλη και τις ψυχές των παρευρισκομένων.
Η πλατεία του Η.Σ.Α.Π με τα εορταστικά σπιτάκια και παιχνίδια και το εμπορικό κέντρο μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2019 γίνεται το hotspot της πόλης και πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους για να μοιραστούν τη χαρά της γιορτής, να πραγματοποιήσουν τα δώρα τους και να συμμετάσχουν τα εορταστικά happenings.
Κατά τη φωταγώγηση του Δέντρου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη, έστειλε τις ευχές του και μήνυμα αισιοδοξίας και δημιουργικότητας για το νέο Έτος.

«Το φως από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας ας φωτίσει τις καρδιές μας. Η Νέα Χρονιά ας γίνει η αφετηρία για να κάνουμε Όλοι Μαζί μία Νέα Αρχή και να κάνουμε βήματα μόνο μπροστά, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Το εορταστικό Μαρούσι μας περιμένει όλους να μοιραστούμε τη χαρά των Χριστουγέννων. Η καρδιά μας είναι εδώ και θα συνεχίσει να χτυπά από το Μαρούσι και τώρα και στο μέλλον. Χρόνια Πολλά σε όλους!»

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου συνόδευε μουσικά την αφή του δέντρου. Ακολούθησε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με ρίψη βεγγαλικών και η Δέσποινα Βανδή επί σκηνής σε μία εντυπωσιακή εμφάνιση ξεσηκώνοντας τους φίλους της που είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο για να την απολαύσουν.
Και φέτος, ο Δήμος φιλοξενεί ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες με επίκεντρο φυσικά τα παιδιά, που ανάμεσα σε άλλα περιλαμβάνει μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικά και μουσικά δρώμενα , παγοδρόμιο, carousel, το Χωριό του Άη Βασίλη με θεματικά σπιτάκια κ.ά.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στις 7 μ.μ. ο Χρήστος Δάντης συναντά τους φίλους του σε μία Χριστουγεννιάτικη συναυλία και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018 οι Idols συναντούν το δικό τους κοινό λίγο πριν την εκπνοή του 2018.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.