“Βοήθεια στο Σπίτι”: Συνεχίζονται οι δράσεις στον Δήμο Αμαρουσίου

0

Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αμαρουσίου αλλά και οι υπόλοιπες υπηρεσίες που αφορούν τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων με όλα τα διαθέσιμα μέσα, αγαθά και υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) και υπό την επίβλεψη του Πρόεδρου του Πέτρου Κόνιαρη, καθημερινά το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» εξυπηρετεί 30 οικογένειες, ταυτόχρονα διανέμονται τουλάχιστον 150 μερίδες φαγητού ενώ ενημερωτικά αναφέρεται πως οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ είναι 320.

Το προσωπικό που διαθέτει ο Δήμος Αμαρουσίου για την διεκπεραίωση των κοινωνικών υπηρεσιών είναι 35 άτομα ενώ διατίθενται και 3 οχήματα. Οι κοινωνικές υπηρεσίες ενισχύονται και με την βοήθεια και αλληλεγγύη εθελοντών που σε εβδομαδιαία βάση συνδράμουν το έργο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ.

Για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος κ. Θ. Αμπατζόγλου τονίζει: «Διανύουμε κρίσιμες στιγμές. Είμαστε αρωγοί σε κάθε Μαρουσιώτη που έχει ανάγκη. Κανείς να μην διστάσει, ούτε λεπτό και να επικοινωνήσει με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας. Ταυτόχρονα καλώ τους εθελοντές να δηλώσουν το δυναμικό παρών και να συντονιστούν με το έργο μας. Είναι οι ώρες που όλοι μαζί ενωμένοι θα ξεπεράσουμε την κρίση της πανδημίας με τις μικρότερες δυνατές απώλειες».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.