Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Αυτοψία του Γ. Πατούλη στα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή του Πολυδρόσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιθεώρηση στα αντιπλημμυρικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή του Πολυδρόσου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019.

Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης βρέθηκε με στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου στην οδό Αμαρουσίου Χαλανδρίου, όπου βρίσκεται ο αποδέκτης του δικτύου ομβρίων υδάτων της περιοχής και ενημερώθηκε για τα επόμενα βήματα ολοκλήρωσης του έργου.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου υπογράμμισε: «Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας και θωρακίζουμε την πόλη μας με αντιπλημμυρικά έργα σε κάθε γειτονιά.
Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής δικτύου ομβρίων υδάτων στις περιοχές Ψαλίδι, Στούντιο Α και Νέα Λέσβο, σε εξέλιξη βρίσκονται αντίστοιχα έργα στις περιοχές Πολυδρόσου και Αγίου Θωμά και συνεχίζουμε να προωθούμε τις μελέτες και τις διαδικασίες και για τις υπόλοιπες περιοχές της πόλης μας.
Κάνουμε έργο μέχρι και την τελευταία ημέρα τις θητείας μας στο Δήμο Αμαρουσίου, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.»

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου ενημέρωσε σχετικά με την εξέλιξη του έργου, η Προϊσταμένη Δ/νσης Τεχνικών Έργων κα Μάρα Σεραφετινίδου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ