Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα εγκαίνια του υπόγειου παρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης

Δημοσιεύθηκε

στις

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από τα επίσημα εγκαίνια του σύγχρονου υπόγειου πάρκινγκ χωρητικότητας 300 θέσεων με άμεση σύνδεση με το Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο και μιας «έξυπνης» πλατείας- Smart plaza, σύγχρονο τοπόσημο για την πόλη και πόλος έλξης γα τους νέους και τους επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε το χώρο στην πλατεία Ευτέρπης και παρακολούθησε από κοντά να πέφτουν οι τελευταίες πινελιές, προκειμένου να είναι όλα πανέτοιμα για τα εγκαίνια την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, στις 08:00 το βράδυ, με φαντασμαγορική συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Γιώργου Τσαλίκη και μουσικοχορευτικά και αθλητικά δρώμενα και happenings για παιδιά από τις 07:00 μ.μ.

Τον κ. Πατούλη για τις τελευταίες αισθητικές παρεμβάσεις, που αφορούν φυτεύσεις, τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού, ολοκλήρωση της τοιχογραφίας, λειτουργία σιντριβανιών, ενημέρωσαν η Επιβλέπουσα του έργου κα Φώφη Τολούδη, η Προϊσταμένη Δ/νσης Τεχνικών Έργων κα Μάρα Σεραφετινίδου, η Επιβλέπουσα για τα ηλεκτρομηχανολογικά κα Λία Μαναχιάρη και ο Yπεύθυνος γα την επιμέλεια του πρασίνου κ. Νίκος Τσόλκας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σε σχετική δήλωσή του σημείωσε: «Η αντίστροφή μέτρηση έχει αρχίσει. Όλα είναι έτοιμα για να εγκαινιάσουμε ένα έργο υποδομής, «σταθμό» για την ανάπτυξη της πόλης μας, τους νέους και τις επόμενες γενιές Μαρουσιωτών. Από αυτή τη μεγάλη γιορτή δεν πρέπει να λείπει κανείς. Σας περιμένουμε όλους!»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ