Έργα ανακατασκευής στην Αγία Φιλοθέη και το Κέντρο Αμαρουσίου

0

Τα εκτελούμενα έργα του Δήμου Αμαρουσίου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο πλαίσιο επιτόπιων ελέγχων που πραγματοποιεί για την πρόοδο των εργασιών σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Η πρώτη επίσκεψη του Δημάρχου πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης και συγκεκριμένα στην οδό Νεαπόλεως  και στη συμβολή των οδών Ελευθερίας & Αγίου Όρους όπου ενημερώθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον εργολάβο για τις εργασίες επισκευής τμημάτων οδοστρώματος και πεζοδρομίων αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος μετέβη στο Κέντρο Αμαρουσίου επί της οδού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου παρακολούθησε τις εργασίες αποξήλωσης κυβόλιθων στο πλαίσιο ανακατασκευής του πεζόδρομου με ασφαλτικό σκυρόδεμα.

 

 

Ο ίδιος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Ιωαννίδη, είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με κατοίκους και περαστικούς της περιοχής και να γίνει αποδέκτης συγχαρητηρίων για την πρωτοβουλία του να ανακατασκευαστεί ο πεζόδρομος της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα πρόσβασης.

 

Μετά το πέρας των αυτοψιών ο κ. Θ. Αμπατζόγλου  δήλωσε: «Προχωρούμε κανονικά στην εκτέλεση του Τεχνικού μας Προγράμματος. Όλοι οι πολίτες αντιλαμβάνονται πως ο Δήμος είναι δίπλα τους και πως εν μέσω πανδημίας προστατεύουμε το κοινωνικό σύνολο με συνεχείς δράσεις κατά του κορωνοϊού αλλά και με έργα υποδομών που θα κάνουν τη ζωή όλων μας καλύτερη. Σε αυτά τα έργα, προτάσσουμε την ασφάλεια στη μετακίνηση πεζών και οχημάτων».

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.