Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Έκοψαν την πίτα τους τα ΚΑΠΗ και Σύλλογοι του Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ανταλλάσσοντας εγκάρδιες ευχές για τη νέα χρονιά , με τα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης.

Κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε στο πρωταρχικής σημασίας για τη Δημοτική Αρχή, έργο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου. «Με σύμπνοια και υποστήριξη από το σύνολο των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος μας στοχεύει εμπράκτως και ανελλιπώς στην ανάδειξη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης στην κοινωνία μας, προκειμένου να την μετατρέψουμε σε μια αγκαλιά για όλους τους συμπολίτες μας» σημείωσε ο Δήμαρχος. Στη συνέχεια σημείωσε ότι με ιδιαίτερη χαρά αντικρίζει τη γεμάτη αίθουσα από τα μέλη των ΚΑΠΗ, τα οποία αποτελούν μια δυναμική κοινωνική ομάδα, ιδιαίτερα δραστήρια, που συμμετέχουν ενεργά σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων όπως χορού, ζωγραφικής, εκμάθησης ξένων γλωσσών και άλλων τμημάτων που παρέχονται από τον φορέα του ΟΚΟΙΠΑΔΑ. Τέλος ευχήθηκε σε όλους μία καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, με την υπόσχεση ότι οι υπηρεσίες των ΚΑΠΗ συνεχώς θα εμπλουτίζονται και θα αποτελούν πόλο έλξης και για νέα μέλη.

 

 

Ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. Πέτρος Κόνιαρης, από τη δική του πλευρά πρωτίστως ανέδειξε τη βούληση του Δημάρχου για τη συνεχή εξέλιξη των Κοινωνικών δομών και υπηρεσιών του Δήμου. Κατόπιν ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ και τα στελέχη του φορέα για τη διαρκή στήριξή τους στην ορθή λειτουργία του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, ενώ παράλληλα εξήρε τον ενθουσιασμό και τη δημιουργικότητα των μελών των ΚΑΠΗ, που με την συμμετοχή τους ως «αγωνιστές της ζωής» δημιουργούν συνθήκες κοινωνικής συνοχής και πρότυπα αλληλεγγύης.

 

 

 

 

Την κοπή της βασιλόπιτας, ευλόγησε ο Προϊστάμενος της Μητρόπολης Αμαρουσίου Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Μαρούδας.

Η Μικτή χορωδία των ΚΑΠΗ, εντυπωσίασε με τις μουσικές μελωδίες που επεφύλαξε κατά την έναρξη και το πέρας της εκδήλωσης.

 

Εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας των Συλλόγων Ψαλιδίου, Σωρού & Λάκκας Κόττου και ΓΣΑ

Ακόμη, ο Δήμαρχος βρέθηκε στις εκδηλώσεις κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Η Ζωοδόχος Πηγή», του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου και του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού & Λάκκας Κόττου «Άγιος Ελευθέριος». Τον Δήμαρχο υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν οι Πρόεδροι των Συλλόγων Κώστας Σολδάτος, Χρήστος Γεωργουσόπουλος, Αθανάσιος Νησιώτης αντίστοιχα.

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος κατά τους χαιρετισμούς του στις εκδηλώσεις αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο των Συλλόγων στην κοινωνική συνοχή της πόλης αφενός και αφετέρου στη δημιουργική συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με όλες τις συλλογικότητες και φορείς του Αμαρουσίου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου σημείωσε τα έργα που έχουν γίνει στις περιοχές του Ψαλιδίου και Σωρού & Κοκκινιάς όπως αναπλάσεις πλατειών, ασφαλτοστρώσεις, τακτοποίηση πολεοδομικών ζητημάτων κ.α. αλλά και στις νέες αθλητικές υποδομές όπως το νέο κλειστό γήπεδο στο Ζεκάκειο και στο σύνολο του έργου στον αθλητικό τομέα για όλες τις γειτονιές. Ακόμη ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στον προγραμματισμό για το 2023 αλλά και τις βάσεις που έχουν τεθεί για τα έργα της επόμενης πενταετίας.

 

 

 

 

 

Στις εκδηλώσεις έδωσαν το παρών στελέχη της Δημοτικής Αρχής, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, του Κοινοβουλίου, της Περιφέρειας Αττικής, μέλη και φίλοι των Συλλόγων.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ