Ελάτε στην παρέα μας

Αλίμου

Τροχαίο στην παραλιακή με λεωφορείο του ΟΑΣΑ, με 6 τραυματίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας έχασε τον έλεγχο για αδιευκρίνιστους λόγους και έπεσε, ευτυχώς χωρίς να υπάρχουν σοβαρά τραυματίες, στις κολώνες του τραμ στο ύψος του Αλίμου.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή ενώ αμέσως στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους επιβάτες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έσκασε το λάστιχο του λεωφορείου με αποτέλεσμα, ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στην κολώνα μετατρέποντας το όχημα σε άμορφη μάζα,

Από το τροχαίο ατύχημα που συνέβη, σύμφωνα από κάποιες μαρτυρίες από σκασμένο λάστιχο, τραυματίστηκαν ελαφρά έξι άτομα, ανάμεσα τους και ο οδηγός του λεωφορείου.

Όλοι οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί προληπτικά στο Τζάνειο Nοσοκoμείο. Λόγω της πρόσκρουσης του λεωφορείου στην κολώνα με τα ηλεκτρικά καλώδια του τραμ, στο ύψος της Μαρίνας Αλίμου, έχουν διακοπεί τα δρομολόγια στην συγκεκριμένη γραμμή. Ειδικά συνεργεία βρίσκονται στο σημείο και προσπαθούν να επισκευάσουν τη ζημιά που έχει προκληθεί.

Ευτυχώς την ώρα του ατυχήματος από το σημείο δεν περνούσε κάποιος συρμός του Τραμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ