Στο Δήμο Αλίμου ο Σ. Πέτσας

0

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Αλίμου όπου συζήτησαν με τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη σημαντικά θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μεταξύ άλλων, επικεντρώθηκαν στα θεσμικά θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την καταστατική θέση των αιρετών, την χρηματοδότηση των Δήμων για δράσεις πολιτικής προστασίας (πυροπροστασία, ναυαγοσώστες) και άλλα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η στήριξη που παρέχει το Υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο Αλίμου για την υλοποίηση αναπλάσεων, μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», αναπλάσεων ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία και το περιβάλλον του Αλίμου, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί αναλυτικά το προσεχές διάστημα.

Ο Ανδρέας Κονδύλης ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία τού Υπουργείου Εσωτερικών για την ουσιαστική στήριξη στο έργο της Δημοτικής Αρχής του Αλίμου, ενώ ο κ. Πέτσας δήλωσε : «Σας ευχαριστώ Δήμαρχε για τη φιλοξενία. Η περιοχή σας έχει γράψει ιστορία ως η πατρίδα του Θουκυδίδη και θα συνεχίσει να γράφει, αφού έχει μια δημοτική αρχή που έχει όραμα για τον τόπο και δημότες που θέλουν να δουν τις ζωές τους να βελτιώνονται, στηρίζοντας έργα ανάπλασης».

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.