Μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση στον Άλιμο

0

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αλίμου κορυφώνονται πανηγυρικά με τη Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 στις 12.00 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Καλαμακίου!
Η καθιερωμένη πλέον παρέλαση αρμάτων του Δήμου Αλίμου με τη συμμετοχή πολλών καρναβαλιστών από τα σχολεία, σχολές και φορείς του Δήμου οδηγεί τον φετινό Καρναβάλιμο στην κορύφωσή του! Η Λεωφόρος Καλαμακίου θα γεμίσει παιχνιδιάρηδες μασκαράδες κι εντυπωσιακά αποκριάτικα άρματα που θα σκορπίσουν παντού γιορτινή διάθεση, κέφι και χαρά!
Την παρέλαση θα ανοίξουν με παραδοσιακούς σκοπούς οι Bronza Banda, ένα συγκρότημα χάλκινων οργάνων, που θα δώσουν ξεχωριστό τόνο και ρυθμό στη φετινή παρέλαση, κάνοντας έτσι τη διαφορά από τη συνηθισμένη… σάμπα!
Μετά το πέρας της παρέλασης , οι Bronza Banda θα περιμένουν όλους τους καρναβαλιστές στην Αγορά Θουκυδίδου, όπου το γλέντι θα συνεχιστεί με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής!
Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει η φετινή Αποκριά είναι η μεγαλειώδης παρέλαση, όπου όλοι οι μασκαράδες είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι!

Έναρξη Παρέλασης: λεωφ. Καλαμακίου & οδός Νίκης

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.