Άλιμος: Δωρέαν παράσταση από το “Σπίτι του Ηθοποιού” στο θέατρο “Κάρολος Κουν”

0

Ο Δήμος Αλίμου ανακοίνωσε ότι θα δωθεί  δωρεάν θεατρική παράσταση από το “Σπίτι του Ηθοποιού” την ερχόμενη Παρασκευή με τίτλο “Τι σου λείπει”, σε σκηνοθεσία Άννας Φόνσου.

Η θεατρική παράσταση θα δοθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 και ώρα: 20:00 μ.μ. στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου και Θησείου).

Στοιχεία έργου

Πρόκειται για μια κωμωδία καταστάσεων του Χρήστου Γιαννακόπουλου. Το έργο πρωτοπαίχτηκε με πρωταγωνίστρια την  Άννα Φόνσου και τον Ντίνο Ηλιόπουλο στο θέατρο Κοτοπούλη – REX με μεγάλη επιτυχία. Γι΄ αυτό τον λόγο ο Χρήστος Γιαννακόπουλος το παραχώρησε στην Άννα Φόνσου χωρίς δικαιώματα. Το καλογραμμένο σενάριο του Χρήστου Γιαννακόπουλου, η σκηνοθετική πινελιά της Άννας Φόνσου και το πικάντικο θέμα που πραγματεύεται, έδωσαν ένα αποτέλεσμα εξαιρετικό.

Οι πρωταγωνιστές είναι όλοι από την Θεατρική Ομάδα του Ιδρύματος «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ». Πρόκειται για ταλαντούχους ηθοποιούς που μπορούν να απογειώσουν το έργο. Την σκηνοθεσία καθώς και τους φωτισμούς αλλά και την μουσική επιμέλεια έχει η Άννα Φόνσου. Το σκηνικό είναι του Μιχάλη Σδούγκου. Τα ρούχα της παράστασης είναι από το βεστιάριο του Ιδρύματος. Καθώς επίσης το φροντιστήριο και τα μικροέπιπλα. Επικοινωνία – δημόσιες σχέσεις: Μαίρη Βιντιάδου.

Πρωταγωνιστούν:  Λέανδρος: Δημήτρης Παπαδάτος, Ρίτα: Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Φωφώ: Γιώτα Ζερδεβά, Αριστείδης: Νίκος Γεωργίου, Μπάρμπας: Βαγγέλης Τσιγαράς, Μητέρα: Ειρήνη Πεφάνη, Οδηγός: Κάμελ Αμπντί, Κοπέλα: Ειρήνη Δρακοπούλου. Στον ρόλο της υπηρέτριας Παναγούλας: ο Πάντης Κούσης.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.