Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Το μήνυμα του Δημάρχου Αιγάλεω για την εθνική επέτειο

Δημοσιεύθηκε

στις

Το μήνυμα του Δημάρχου Αιγάλεω για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

“Όλη η χώρα τιμά την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας και την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, τη διπλή γιορτή του γένους μας, η οποία αναδεικνύει διδάγματα, αρχές και αξίες με διαχρονικότητα και ιδιαίτερο συμβολισμό, στις σύγχρονες και ιδιαίτερα σύνθετες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.

 

Η 25η Μαρτίου, είναι μια εμβληματική και ιστορική επέτειος, που αποτελεί πηγή έμπνευσης και φάρο των ιδανικών της Ελευθερίας. Είναι μια ημέρα εθνικής ανάτασης και απόδοσης τιμής στον αγώνα για αυτοδιάθεση και ανεξαρτησία. 

 

Η θυσία των αγωνιστών του ’21 αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα αγωνιστικότητας, φιλοπατρίας και απαράμιλλου ηρωισμού, που πρέπει να μας εμπνεύσει όλους, ώστε να συνεχίσουμε να δίνουμε τις μάχες της δικής μας εποχής, έχοντας ως «πυξίδα» τις αξίες της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

 

Ας τιμήσουμε λοιπόν όσους αγωνίσθηκαν για την ελευθερία μας και ας ξαναβρούμε την εθνική μας αυτογνωσία, ώστε όλοι μαζί, με οδηγό τις προαιώνιες αξίες της φυλής μας, να πορευτούμε με πιο σταθερά βήματα, σε ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μέλλον για τον τόπο μας.

 

Εύχομαι, από τα βάθη της καρδιάς μου, σε όλους μας, χρόνια πολλά, ευλογημένα και ειρηνικά!”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ