Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» έρχεται στο Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή τη διενέργεια της 20ης Ανθοκομικής Έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος της πόλης, ο Δήμος Αιγάλεω διοργάνωσε μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων!

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 κατά τις ώρες 17:00 – 21:00, ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ,) διοργανώνει περιβαλλοντική δράση με θέμα την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος και φέρνει στην πόλη το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης».

Η δράση θα πραγματοποιηθεί εντός του Άλσους Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο) σε ένα ονειρεμένο πολύχρωμο μωσαϊκό που συνθέτουν τα άνθη και τα φυτά των εκθετών.

Στο «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης», μέσα από δημιουργικά παιχνίδια (φιδάκι, στόχος, μπάσκετ, ψάρεμα, bowling, παζλ, τσουβαλοδρομίες κ.ά.), τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ανακύκλωση συσκευασιών και την προστασία του περιβάλλοντος με βιωματικό τρόπο, ενώ θα λάβουν και πολλά αναμνηστικά δώρα.

Στόχος της διαδραστικής εκδήλωσης, που εκπαιδεύει και ταυτόχρονα διασκεδάζει και ψυχαγωγεί τα παιδιά σχετικά με τα ανακυκλώσιμα υλικά, είναι η απόκτηση γνώσεων, ώστε να αναπτύξουν ένα σύστημα αξιών υπευθυνότητας και σεβασμού απέναντι στο περιβάλλον, που θα διασφαλίσει την ποιότητα της ζωής τους και τη βιωσιμότητα του πλανήτη για τις επόμενες γενιές.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ