Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Πρόσκληση συμμετοχής στην Open Day του προγράμματος TransformAr

Δημοσιεύθηκε

στις

Στo πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος TransformAr “Accelerating and upscaling transformational adaptation in Europe: DEMONSTRATION OF WATER-RELATED INNOVATION PACKAGES”, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Αιγάλεω, διοργανώνεται ημερίδα σε συνεργασία με το Εργαστήριο Περιβαλλοντικών Ερευνών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και των δράσεων που λαμβάνουν χώρα στον Δήμο Αιγάλεω.

Μεταξύ αυτών, σχολεία του δήμου πρόκειται να παρουσιάσουν τα περιβαλλοντικά προγράμματα που υλοποιούν αλλά και να συμμετέχουν στο Hackathon που έχει προγραμματιστεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Η ημερίδα υλοποιείται ως αναπόσπαστο κομμάτι της φετινής «Πράσινης Εβδομάδας», σύμφωνα με την οποία θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ευρώπη εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης των πολιτών σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και τη  βιωσιμότητα των φυσικών πόρων.

Οι ευρωπαϊκές εκδηλώσεις διοργανώνονται μεταξύ 29 Μαΐου – 1 Σεπτεμβρίου και το φετινό θέμα είναι η «Διαχείριση των υδάτινων πόρων».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Κέντρο Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αιγάλεω (Θηβών & Θεσσαλονίκης) την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ