Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

«Μαθητικό Φεστιβάλ 2024» στο Δήμο Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι μαθητές του Δήμου Αιγάλεω, με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων θα παρουσιάσουν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες.

Ο Δήμος Αιγάλεω μέσω του τμήματος Παιδείας στηρίζει, ενισχύει και προβάλλει τα πολιτιστικά δρώμενα που η νέα γενιά της πόλης παρουσιάζει με μεράκι και νεανικό παλμό.

Το «Μαθητικό Φεστιβάλ» αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους πολιτιστικούς θεσμούς, όχι μόνο για το θέαμα που προσφέρει, αλλά κυρίως επειδή δίνει τη δυνατότητα σε όλη την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα για συμμετοχή, δημιουργία και κυρίως γνωριμία με τον χώρο της τέχνης, της παράδοσης και του πολιτισμού.

Οι μαθητές από τις 30 Μαΐου έως και τις 26 Ιουνίου θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα από θεατρικές & χορευτικές παραστάσεις, καλλιτεχνικά & μουσικά δρώμενα, αλλά και εκθέσεις εικαστικών!

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο «Αλέξης Μινωτής», στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικό Μολύβι «Γ. Βρανάς», στις σχολικές αυλές και τα αμφιθέατρα, γεμίζοντας τις γειτονιές της πόλης με την αστείρευτη χαρά των παιδιών!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ