Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Δωρεάν Επισκέψεις Παροχής Ιατρικής Φροντίδας για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Δημοτική Αρχή Αιγάλεω, σεβόμενη τις ανάγκες της τρίτης ηλικίας για παροχές καλύτερων υπηρεσιών, με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών των ΚΑΠΗ της πόλης μας, εξασφάλισε με πρωτοβουλία της Δωρεάν Ιατρικές Επισκέψεις, κατόπιν αιτήματός της στο Κέντρο Υγείας και τις 1η, 2η, και 3η ΤΟΜΥ Αιγάλεω, τους οποίους και ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και τη συνεργασία.

 

Οι Δωρεάν επισκέψεις Παροχής Ιατρικής Φροντίδας θα πραγματοποιούνται στους χώρους των ΚΑΠΗ του Δήμου Αιγάλεω, σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες, βάσει Προγράμματος, που θα ανανεώνεται κάθε μήνα και θα ανακοινώνεται εγκαίρως στα μέλη.

 

Το Πρόγραμμα των Ιατρικών Επισκέψεων για τον μήνα Απρίλιο 2024, έχει ως εξής:

 

  • Πέμπτη 11 Απριλίου, 11:00-13:00: 1ο ΚΑΠΗ, Παθολόγος
  • Παρασκευή 12 Απριλίου, 11:00-13:00 : 3ο ΚΑΠΗ, Παθολόγος
  • Τρίτη 16 Απριλίου, 11:00-13:00: 6ο ΚΑΠΗ, Παθολόγος
  • Τετάρτη 17 Απριλίου, 11:00-13:00: 4ο ΚΑΠΗ, Γενική Οικογενειακή Γιατρός
  • Τρίτη 23 Απριλίου, 11:00-13:00: 5ο ΚΑΠΗ, Παθολόγος
  • Πέμπτη 25 Απριλίου, 11:00-13:00: 2ο ΚΑΠΗ, Γενική Οικογενειακή Γιατρός

Με αφορμή τη νέα Παροχή Ιατρικής Φροντίδας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Νίκη Βελλιανίτη υπογράμμισε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την υλοποίηση μιας δέσμευσης της Δημοτικής Αρχής προς τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αιγάλεω. Οι ηλικιωμένοι συνδημότες μας χρήζουν τη στήριξη και την αρωγή μας. Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών που θα συμβάλουν στη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους. Γιατί ο σεβασμός και η μέριμνα για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας αποτελεί βασική προτεραιότητα και ευθύνη της Δημοτικής Αρχής». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ