Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Δήμος Αιγάλεω: Σύσκεψη με το Υπουργείο Εσωτερικών και την ΚΤΥΠ για τα σχολεία

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύσκεψη ενημερωτικού και συντονιστικού χαρακτήρα για την πορεία αποκατάστασης των ζημιών των πληγέντων σχολείων από τον σεισμό της 19ης Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιουνίου στο Δήμο Αιγάλεω.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, κλιμάκιο μηχανικών της ΚΤΥΠ με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Έργων κ. Θ. Κυριαζόπουλο, ο Προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών μετά τη συνάντηση και ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, ακολούθησε περιήγηση και εμπεριστατωμένη ενημέρωση στο χώρο του 7ου και του 17ου Δημοτικού σχολείου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου: “Μαζί με τον προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου αναπτύξαμε και εκθέσαμε αναλυτικά και σε βάθος τις διασικασίες που έχουν γίνει, καθώς και τις ιδιαιτερότητες του κάθε σχολείου, προκειμένου να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων φορέων, δια ζώσης, για την κατάσταση όλων των σχολικών κτηρίων του δήμου.

Έγινε ενημέρωση για τις μέχρι τώρα ενέργειες του δήμου και συμφωνήθηκε να συντονιστούν οι προσπάθειες για την άμεση προώθηση των διαδικασιών ώστε να προχωρήσει η αποκατάσταση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ