Γέμισε χρώματα το Αιγάλεω στην επιστροφή του Καρναβαλιού! [Εικόνες]

0

Μεγάλος ενθουσιασμός στο Αιγάλεω στο ξεκίνημα του καρναβαλιού με τους πολίτες να δίνουν βροντερό παρών στην επιστροφή των εκδηλώσεων στην πόλη.

Ο κινέζικος δράκος βγήκε στην κορυφή της παρέλασης στο Μπαρουτάδικο, μπροστά από τα άρματα, τους μικρούς και τους μεγάλους καρναβαλιστές στον δρόμο προς την πλατεία Εσταυρωμένου, ενώ η βασίλισσα του καρναβαλιού μοίραζε από τον θρόνο της γλυκά στα παιδιά και ανταγωνιζόταν με τις φιγούρες της Ντίσνεϋ στον χαρτοπόλεμο και τα κομφετί. Στην πλατεία Εσταυρωμένου επικράτησε το αδιαχώρητο, με πολύ κέφι και δρώμενα για τα παιδιά, ξυλοπόδαρα, bubble show και άλλες εκπλήξεις.

Η ξέφρενη γιορτή συνεχίστηκε για πολύ ώρα με διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού ανάμεσα στα σχολεία της πόλης, τους παιδικούς σταθμούς, τους πολιτιστικούς, μορφωτικούς, αθλητικούς συλλόγους αλλά και στις οικογένειες και τα παιδιά.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας μοίρασε συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλλαν και συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στη διοργάνωση και πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του καρναβαλιού. «Μια νότα χαράς, διασκέδασης και ξεγνοιασιάς στο σύνολο των κατοίκων. Να ‘μαστε καλά και του χρόνου καλύτερα πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία!» ευχήθηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας σε χαρούμενο κλίμα, εν όψει της συνέχειας.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.